COVID-19 Support

0477.227.348

info@thehumantopics.be

Our COVID-19 Approach


Wereldwijd beleven we uitdagende tijden, aangezien de situatie van COVID-19 snel blijft evolueren en veranderen. Nu de uitbraak onze maatschappij blijft ontwrichten, is het belangrijk dat we samenwerken om elkaar te ondersteunen, veilig te blijven en door dit nieuwe en ongekende landschap te navigeren.Om u en uw medewerkers te ondersteunen, bieden wij een selectie van virtuele diensten aan die speciaal ontworpen zijn om u en uw medewerkers door deze onzekere tijden te begeleiden en tegelijkertijd iedereen verbonden te houden.OUR SERVICES

Virtual Ergonomic Assessments


De beste manier om gebrekkige ergonomische arbeidsomstandigheden te voorkomen is om werknemers de juiste informatie te geven om de problemen of risicofactoren te kunnen identificeren voordat ze een letsel veroorzaken.

Fitness Challenges

Houd uw medewerkers virtueel met elkaar verbonden. Het bevordert niet alleen de prestaties, de geestelijke gezondheid en de levenslust, maar zorgt ook voor een gevoel van kameraadschap onder de werknemers, die in een gezonde en dynamische werkcultuur werken.

Virtual Wellness Workshops


We hebben virtuele wellnessworkshops ontworpen om de samenwerking binnen uw team te vergroten en de gemeenschappelijke problemen die u de komende weken tot maanden kunt tegenkomen, aan te pakken.

Well at work newsletter

Het proactieve en praktische advies in elke nieuwsbrief is een geweldige manier om uw werknemers zich geïnspireerd en positief te laten voelen in deze onzekere tijden.

It’s time to get connected…


Contact Info

0477.227.348

info@humantopics.be

'S Gravenwezelsteenweg 1

      2110 Wijnegem

Quick Links