Services

0477.227.348

info@thehumantopics.be

CORPORATE HEALTH AND WELLNESS SERVICES

The Human Topics Programma


 

The Human Topics bevordert de gezondheid en het welzijn van werknemers in al zijn facetten.

ONZE 4 PIJLERS

Algemene aanpak :Vanuit een holistische visie en brede expertise

 

Design in 5 steps

Identify needs

Mission & Targets

Action Plan

Implementation

Measure & track success

Topics

CONSULTING - ON DEMAND


The Human Topics biedt laagdrempelige, op maat gemaakte gezondheidsdiensten en -oplossingen voor werknemers op hun werkplek. Na screening volgens 4 pijlers, stimuleren individuele consulten ter plaatse werknemers en kaderpersoneel tot het omarmen en in stand houden van een gezonde levensstijl.  

CHALLENGES - ON TARGET


Op maat gemaakte gezondheids- en wellnessuitdagingen stimuleren medewerkers om op een gezonde manier te leven in een positief klimaat van plezier en teamgeest. De uitdagingen kunnen eenmalig of doorlopend zijn.

Ze worden opgesteld volgens de werkomgeving en de cultuur van elk afzonderlijk bedrijf.

PRESENTATIONS - WORKSHOPS


The Human Topics biedt een scala aan interessante en relevante gezondheids- en welzijnsthema's om werknemers aan te moedigen verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gezondheid. Presentaties en workshops zijn een ideale manier om werknemers op een interactieve en ontspannen manier op te leiden.

MOBILE CONSULTING

Een professionele telefonische adviesdienst biedt toegang voor werknemers en management.

Een hooggekwalificeerd team van clinici en professionals, staat klaar om onmiddellijke en effectieve steun te verlenen aan degenen die het nodig hebben.

PERSONAL COUNSELLING


De Healthcorner opgericht door de The Human Topics binnen het bedrijf biedt een vertrouwelijke, face-to-face adviesdienst. Via informatie en oplossingsgerichte fysieke en mentale coaching, streeft The Human Topics naar realistische lange-termijns-gedragsveranderingen.ROI - RETURN ON INVESTMENT 


VOI - VALUE ON INVESTMENT

 

Coporate Health and wellness programma's zijn een belangrijk onderdeel om toptalent aan te trekken, gelukkig en productief te houden. Deze verminderen duidelijk absenteïsme, burnout en personeelsverloop.

The Human Topics staat voor een effectieve, geïntegreerde oplossing voor het gezondheidsmanagement in alle takken van uw bedrijf.

De potentiële besparingen zijn enorm, de cijfers spreken voor zich!Het ware potentieel gaat niet alleen over het managen van iemands gezondheid.

Het creëert kansen voor individuen om hun beste leven te leiden en

gelukkig te zijn door een optimale work-life balance.

Contact Info

0477.227.348

info@humantopics.be

'S Gravenwezelsteenweg 1

      2110 Wijnegem

Quick Links